Gratis DutchyDress van Bavaria

Als je denkt aan voetbal, en dan specifiek aan de marketinguitspattingen die daarbij horen, dan denk je automatisch aan mannen. Oranje toeters, T-shirts die in brullende leeuwen veranderen, niets lijkt te dol. Voor het aankomende wereldkampioenschap heeft bierbrouwer Bavaria zo te zien goed naar het team van Zeeman gekeken. Zij onthulden deze week de DutchyDress.

Opvallend is dat, in tegenstelling tot de rest van het jaar, vrouwen tijdens het WK net zoveel voetbal kijken als mannen. Gezien de meeste dames het niet een heel goed idee vinden om gehuld in oranje vodden de avond door te komen ziet Bavaria hierin kans voor een charmeoffensief.

Gratis DutchyDress van Bavaria

Niet geheel onterecht, zeker als je bedenkt dat ongeveer 50% van de Nederlandse vrouwen zorgt voor de biervoorraad thuis. De DutchyDress wordt gelanceerd met de medewerking van voetbalvrouw pur sang Sylvie van der Vaart. Zij heeft natuurlijk meer ervaring dan wie dan ook in met het maken van stijlvolle oranje creaties.

Gratis DutchyDress van Bavaria

De DutchyDress krijg je bij een verpakking van acht blikjes Bavaria en is verkrijgbaar via de webshop van de brouwer. Geen voetbalfan? Dan heb je dit jaar dus alsnog een goede reden om naar de kroeg te gaan tijdens het WK.