Een iPad voor nog geen 100 euro?

Stel, je vindt de vormgeving van de iPad geweldig, je bent echter meer van open source en vindt 500 euro een beetje veel geld voor een nieuw speeltje. Geen nood, je kunt gewoon bij Amazon terecht voor een iPad-kloon met een Android OS. Kost je nauwelijks 100 euro…

Zoals je kunt zien overdrijven we niet als we het hebben over een kloon. Zelfs de verpakking is een 1 op 1 kopie van het Apple Tablet. Het apparaat zelf kan echter alleen beschikken over de uiterlijke karakteristieken van het origineel. De kloon draait namelijk slechts op een 550MHz processor en heeft slechts 2 gb aan opslagruimte. Daarnaast is de kopie ‘slechts’ 7 inch groot in plaats van de de 10 inch van de echte iPad.

Gek genoeg draait deze Chinese lovebaby nog op Android 1.7. Mocht je dit apparaatje aan schaffen, laat ons even weten hoe het updaten gegaan is Een iPad voor nog geen 100 euro?

Een iPad voor nog geen 100 euro?