De goedkoopste simlockvrije iPhone 4

Deze week heb ik dan eindelijk mijn bij de Apple Store UK bestelde simlockvrije iPhone 4 in ontvangst genomen. Uit de mooie en overzichtelijke tabel van Filip Chudzinski, waarin hij de uiteenlopende prijzen van het toestel vergelijkt, blijkt dat dat geen slechte keuze is geweest. Nergens in Europa is een simlockvrije iPhone 4 zo goedkoop als bij onze buren aan de andere kant van de Noordzee. De prijs is overigens nog steeds niet misselijk: 710 euro, exclusief eventuele verzendkosten uiteraard, mocht je ‘m via Borderlinx naar Nederland willen laten verschepen. Bekijk de complete tabel hier.

In België betaal je net geen 30 euro meer voor een exemplaar van 32 gigabyte, terwijl de gladde verkopers in Italië zelfs 779 euro durven te vragen. Daar moet je dus al helemaal niet zijn. Kom je deze zomer toevallig nog langs Hongkong, sla dan je slag. In deze Chinese wereldstad betaal je voor de duurste variant slechts 585 euro. Da’s nog minder dan ze in Engeland rekenen voor een 16 gigabyte versie. Het ligt alleen niet echt om de hoek.

De goedkoopste simlockvrije iPhone 4

Klik op de afbeelding voor een grote versie van de tabel. Je kunt ‘m ook op Flickr bekijken.

Some rights reserved by choreographics