Gadgets iphone-thumb

Gepubliceerd op 6 augustus 2010 | door Steven Post Uiterweer

11

De goedkoopste simlockvrije iPhone 4

De goedkoopste simlockvrije iPhone 4

De goedkoopste simlockvrije iPhone 4

Deze week heb ik dan eindelijk mijn bij de Apple Store UK bestelde simlockvrije iPhone 4 in ontvangst genomen. Uit de mooie en overzichtelijke tabel van Filip Chudzinski, waarin hij de uiteenlopende prijzen van het toestel vergelijkt, blijkt dat dat geen slechte keuze is geweest. Nergens in Europa is een simlockvrije iPhone 4 zo goedkoop als bij onze buren aan de andere kant van de Noordzee. De prijs is overigens nog steeds niet misselijk: 710 euro, exclusief eventuele verzendkosten uiteraard, mocht je ‘m via Borderlinx naar Nederland willen laten verschepen. Bekijk de complete tabel hier.

In België betaal je net geen 30 euro meer voor een exemplaar van 32 gigabyte, terwijl de gladde verkopers in Italië zelfs 779 euro durven te vragen. Daar moet je dus al helemaal niet zijn. Kom je deze zomer toevallig nog langs Hongkong, sla dan je slag. In deze Chinese wereldstad betaal je voor de duurste variant slechts 585 euro. Da’s nog minder dan ze in Engeland rekenen voor een 16 gigabyte versie. Het ligt alleen niet echt om de hoek.

De goedkoopste simlockvrije iPhone 4

Klik op de afbeelding voor een grote versie van de tabel. Je kunt ‘m ook op Flickr bekijken.

Some rights reserved by choreographics

Tags: , , , , , ,


11 Responses to De goedkoopste simlockvrije iPhone 4

 1. Pingback: Tweets die vermelden De goedkoopste simlockvrije iPhone 4 | TEED.nl | media, gadgets en innovatie -- Topsy.com

 2. Pingback: Nieuwe antenne voor iPhone 4? | TEED.nl | media, gadgets en innovatie

 3. Pingback: iPhone 4 nu ook met KPN | TEED.nl | media, gadgets en innovatie

 4. Pingback: Twitter inpakpapier | TEED.nl | media, gadgets en innovatie

 5. Pingback: TEED.nl in 2010 | TEED.nl | media, gadgets en innovatie

 6. Pingback: [Promotion] Het Nederlands Dagblad nu op je iPad, iPhone of Android toestel | TEED.nl | media, gadgets en innovatie

 7. Pingback: Maak opnieuw indruk met je iPhone 4 | TEED.nl | media, gadgets en innovatie

 8. Pingback: iPhone 5 it is | TEED.nl | media, gadgets en innovatie

 9. Peter Dijkman says:

  Interessante informatie. Waar ik persoonlijk altijd over twijfel bij het aanschaffen van hardware over de grens, is de support. Beter gezegd, het mogelijke gebrek aan support. Kan je met je problemen ook terecht hier in de plaatselijke Apple shops bijvoorbeeld? Overigens lopen ook hier in NL de prijzen sterk uiteen. Ik zag online dat de iPhone 4 als los toestel al te koop is vanaf € 562,50 (wit). Met goed shoppen houd je geld over voor echte leuke dingen!

 10. Pingback: Philip Schiller toont iPhone 4s #letstalkiphone | TEED.nl | media, gadgets en innovatie

 11. Pingback: TEED.nl in 2011 | TEED.nl | media, gadgets en innovatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Over deze blogger

(1985) is samen met Paul Domen het creatieve brein achter TEED.nl. Tijdens en na zijn studie Communicatie blogde hij voor Bright, schreef voor Bright magazine en werkte als projectcoördinator bij een reclamebureau. Momenteel verdient hij de kost als webmarketeer.Back to Top ↑