De leukste meisjes van Twitter

Het is misschien een beetje plat, een soort vleeskeuring. Maar goed, jij bent ook iemand van vlees en bloed. Dus misschien wil je tussen al die visionairs, developers, designers en social media-ninja’s ook wel eens een knappe dame zien? Dat kan! Natuurlijk willen we wel even benadrukken dat de eerste omschreven categorie prima combineert met de tweede. De twitterende dames die wij volgen zijn allemaal lekker bezig, in control zo gezegd. Ondernemend en toppers in hun eigen vakgebied. Watch and learn!

Kleine noot vooraf. Natuurlijk hadden we een gigantische hoeveelheid softporno kunnen voorschotelen. Daar is tenslotte genoeg van te vinden op Twitter. Dat was voor ons bovendien makkelijk scoren geweest en misschien vond je dat wel veel interessanter. Wij vinden leuke meisjes echter meer de moeite dan pornstars in spe. Vandaar. Ook weten we natuurlijk dat niet iedereen is geïnteresseerd in de sekse in kwestie. Om die reden hebben we Sabina heel lief gevraagd om een lijstje met niet te missen mannen op Twitter samen te stellen. Lekker #politiekcorrect.

De leukste meisjes van Twitter
@Marqant

25 jaar jong, politiek geëngageerd, belezen en intelligent. Volgens nederpop relikwie Arne Jansen kunnen vrouwen met rood haar erg goed zoenen. Maar deze dame kan veel meer dan dat. Marlou leest minimaal een #boekperweek en heeft aanzienlijk meer verstand van politiek dan jij.

De leukste meisjes van Twitter
@Missilonka

Staat volgens eigen zeggen bekend om haar razendsnelle haargroei maar dat laten we even voor wat het is. De echte voornaam van @Missilonka kunnen we je niet vertellen. We gokken op Ilonka, suffe Harry’s die we zijn. Je kunt haar tegenkomen in Utrecht, ze houdt van een wijntje of een Martini en is single. Levensgenieter en party animal. @Missilonka is werkzaam in de wereld van evenementen en is erg geïnteresseerd in social media.

De leukste meisjes van Twitter
@madamecanard

Juul is een creatieve dame uit het schone Haarlem, regisseur en manager bij CanardBizar movies. Ken je de vooroordelen over Haarlemse meisjes? Kennelijk kloppen deze redelijk: kijkt u maar.

De leukste meisjes van Twitter
@JoshVeld

Zusje van Nederlands twittericoon @marlooz, onderneemster (PR) en model (en dat is te zien). Heel heftig into de mode en lijkt ongeveer de helft van het jaar in New York te spenderen, maar wat verwacht je dan…

De leukste meisjes van Twitter
@freshcookie

Nancy Tjalondo volgen verzekert je van een gezonde dosis dagelijkse humor. Schrijfster en jonge onderneemster die op z’n tijd van een drankje houdt. Zij was het die het lichtelijk beruchte artikel over huisbazen die studentes ‘alternatieve betaalmethodes‘ aanbieden schreef. Volgens @Jennekepenneke de Jeanne D’Arc van de voorliggers. Wat dat betekent zijn we nog even aan het uitzoeken.

De leukste meisjes van Twitter
@ikhouvan
ilse

Ilse is een freelance social media, marketing- en communicatieprofessional. Daarnaast schrijft ze een blog wat niet alleen leuk is om te lezen maar ook bijna een must-read is als je geïnteresseerd bent in social media. Alweer een dame met rode haren. Begin je een patroon te zien?

Update: van @Geak21 horen we net dat Ilse tevens keukenprinses is, zie hier en hier.

De leukste meisjes van Twitter
@SabinavdH

Last but not least, onze ‘eigen’ Sabina. Ster-redactrice bij Boomerang Publishing, waar ze desnoods complete magazines in haar eentje in elkaar zet. Fashionista pur sang en één van de weinige mensen ter wereld die er wel goed uit ziet in een DutchyDress. Wij weten dat jullie graag haar stukjes lezen en dat er genoeg onder jullie zijn die haar foto in groot formaat openen in een nieuw tabje. Helaas, allang bezet.

Over de auteur

bezoek je voor all things awesome. Dat wil zeggen, als je houdt van media, marketing, gadgets en innovatie.