Media thumb-crystal-meth

Gepubliceerd op 25 november 2011 | door Paul Domen

0

Darren Aronofsky doet een beetje Crystal Meth

Darren Aronofsky doet een beetje Crystal Meth

Darren Aronofsky doet een beetje Crystal Meth

Het Idaho Meth Project was enkele jaren geleden al verantwoordelijk voor enkele video’s over Crystal Meth die, op zijn zachts gezegd, schokkend waren. Het is nu enkele jaren later. De video’s zijn bekend en de schrik is er een beetje af. Wat doe je dan? Nou dan vraag je Darren Aronofsky, regisseur van onder andere Requim for a Dream, om het nog eens dunnetjes over te doen. Gezien het portfolio van de man kun je er van uitgaan dat hij er een klein schepje bovenop doet. Gelukt. Dit is ook advertising.

Hoor je het Don Draper al zeggen? Slice a couple of wrists and you’ve got everyone’s attention…

Tags: , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Over deze blogger

(27) Studeerde commerciële economie en communicatie wetenschap, houdt van kekke spullen en mooie ideeën. Paul is professioneel internetter bij Social&Co.Back to Top ↑