Innovatie dans_zonder_morsen_hahn

Gepubliceerd op 16 maart 2012 | door Steven Post Uiterweer

0

Nooit meer bier morsen dankzij Hahn

Nooit meer bier morsen dankzij Hahn

Druk café, beetje dansen én een biertje in je hand. Dan loopt je frisse glas gerstenat dus groot gevaar. De kans dat je tijdens één van jouw moves of die van een ander een flinke klots op de vloer of op je trui morst is behoorlijk groot. Daar hoef je geen ervaringsdeskundige voor te zijn. Zonde! Hahn, een Australische bierbrouwerij, heeft daar een fantastische oplossing voor.

In onderstaande video geeft de ‘Hahn Academy’ een demonstratie. Spill-proof beer heet ‘t. Geniaal concept. Bespaart je zo liters bier per jaar.

Tags: , , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Over deze blogger

(1985) is samen met Paul Domen het creatieve brein achter TEED.nl. Tijdens en na zijn studie Communicatie blogde hij voor Bright, schreef voor Bright magazine en werkte als projectcoördinator bij een reclamebureau. Momenteel verdient hij de kost als webmarketeer.Back to Top ↑