Druk café, beetje dansen én een biertje in je hand. Dan loopt je frisse glas gerstenat dus groot gevaar. De kans dat je tijdens één van jouw moves of die van een ander een flinke klots op de vloer of op je trui morst is behoorlijk groot. Daar hoef je geen ervaringsdeskundige voor te zijn. Zonde! Hahn, een Australische bierbrouwerij, heeft daar een fantastische oplossing voor.

In onderstaande video geeft de ‘Hahn Academy’ een demonstratie. Spill-proof beer heet ‘t. Geniaal concept. Bespaart je zo liters bier per jaar.

Over de auteur

(1985) is samen met Paul Domen het creatieve brein achter TEED.nl. Tijdens en na zijn studie Communicatie blogde hij voor Bright, schreef voor Bright magazine en werkte als projectcoördinator bij een reclamebureau. Momenteel verdient hij de kost als webmarketeer.