Nieuw EK artikel van Heineken: het rugnummer shirt

Hij is er: de nieuwe EK gadget van Heineken. Na de Heinekenhat, de Luidsprekerhoed, het ‘geheime wapen’, de Trom-pet en de wat minder geslaagde Pletterpet presenteerde Heineken vandaag het rugnummershirt.

Met dit shirt, waarbij het rugnummer op de buik staat, heeft naast Bavaria ook Heineken een kledingstuk als EK-artikel. Het nummer kan ingevuld worden op de Facebookpagina van Heineken, waarmee kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands Elftal gewonnen kunnen worden.

Hoewel het shirt met veel oog voor detail gemaakt is: in de boord van het shirt staat een frase uit het Wilhelmus: Een prinsen van Oranje ben ik, vrij onverveerd.Toch weet ik niet of dit net zo ludiek is als de eerdere luidsprekerhoeden en trom-petten. Ben benieuwd naar de reclame die 2 mei gelanceerd wordt.

Over de auteur

is afgestudeerd bedrijfskundige en gek op commercials. Daan is een van de weinige mensen op aarde die wegzapt zodra een programma begint. Merkimago en consumentengedrag zijn de velden die Daan het meest interesseren. Daan werkt bij iBOOD.com