TEED.nl draait lang niet altijd als een zonnetje. Misschien heb je het gemerkt, misschien niet maar een klein maandje terug hadden we weer eens een akkefietje. Ergens vonden we een stukje rouge .PHP dat stiekeme berichtjes stuurde naar een of andere Russische website. Geen probleem, dat is zo weg natuurlijk. Wel een probleem dus, na rigoureus klussen (Paul is een sukkel) verscheen er een vreemde melding boven onze header. Zo gemaakt zou je denken. Viel tegen. Voor we het wisten hadden we een tweede melding te pakken en niet veel later was TEED spierwit.

When there’s something wrong, with you .PHP. Who you gonna call? Pink bullets!

Helaas paardrijlaars zou Judith gezegd hebben. Judith? Ja, Judith Valentijn. Zij reageerde op onze desperate tweets. Voor we het wisten was ons blogje weer de oude. Uiteindelijk zelfs weer iets beter. Niet zo gek, Judith doet al jaren WordPress. Tot laat als het moet.

Judith doet overigens veel meer, ze is copywriter bij The Outsiders, Eigenaar van tekstbureau J. Valentijn en hoofdredacteur van Pinkbullets (al 7 jaar). Ook verschijnt Judith’s naam bij ThePostOnline en de Joop. Goede lijst of niet?