Advertising QR code

Gepubliceerd op 7 maart 2013 | door Tristan van Goolen

1

Primeur: creatieve inzet van QR code voor Turkse tattooshop

Primeur: creatieve inzet van QR code voor Turkse tattooshop

Je ziet zo nog erg vaak in bushokjes, maar ook nog in magazines en kranten: QR codes. Toch voelen ze een beetje als een verplicht nummer die er maar een beetje bij worden geplaatst. De echt creatieve inzet ervan valt toch tegen en om nou te zeggen dat ze immens populair zijn

Maar we hebben er dan nu eindelijk eentje gevonden, een QR code voor de Turkse tattooshop Berrge Tattoo. In de zoektocht naar een nieuwe tattoo-artist met een vaste hand plaatste zij een soort transparante QR code in een lokale krant, bedacht door Buro Istanbul. Geïnteresseerden moesten de QR code “invullen” binnen de lijntjes uiteraard. Bij hen die dit lukte kon de code gescand worden om meer info over de baan te krijgen.

Primeur: creatieve inzet van QR code voor Turkse tattooshop

Tags: , ,


One Response to Primeur: creatieve inzet van QR code voor Turkse tattooshop

  1. QR coder says:

    Zeer leuke en orginele manier om een QR code op een interactieve manier te gebruiken, zo gebruik je een QR code als meerwaarde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Over deze blogger

(24) is afgestudeerd commercieel econoom aan de HES en is inmiddels al vergevorderd met zijn vervolgstudie: Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft een grote interesse voor sociale media, virals (van de inspirerende en humorvolle soort) en online communicatie van bedrijven en merken.Back to Top ↑