De Fantastic Four als de Fab Four en de Gorillaz

Het stripboekenblog Comic Book Resources heeft een levendige community. Als onderdeel van hun forum worden leden af en toe gevraagd wat comic helden of schurken onder handen te nemen. Eind februari moest men iets doen met het thema album covers. De associatie van de Fantastic Four met de Fab Four is dan natuurlijk snel gelegd en een aantal comic-fans wist er raad mee. Zo zien we bijvoorbeeld Abbey Road, Sgt. Pepper en Rubber Soul van de Fantastic Four. Naast de Beatles dacht men ook aan de Gorillaz met Demon Days (of Doom Days) en nog een aantal andere muzikanten.

Over de auteur

(24) is afgestudeerd commercieel econoom aan de HES en is inmiddels al vergevorderd met zijn vervolgstudie: Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft een grote interesse voor sociale media, virals (van de inspirerende en humorvolle soort) en online communicatie van bedrijven en merken.